10. - Rakas Joulupukki...

Luukku 10

Muistan kuinka pienenä kirjoitin Joulupukille ja mietin jokaisen toiveen tarkkaan. Kun kirje oli kirjoitettu, se jätettiin odottamaan, että tonttu toimittaisi sen perille. Muistan kuinka se aamu oli aina jännittävä kun kirje oli kadonnut ja tiesin, että pian Pukku saisi sen. Jouluaattoon asti jännitin mitä toiveita Pukki toteuttaisi ja olihan kirje löytänyt perille... Nyt on ollut ihana saada seurata tätä samaa jännitystä omien lasten kohdalla. 

Aiemmista luukuista onkin paljastunut lasten toiveet, mutta tottakai minullakin on muutamia toiveita, vaikkei ne enää näin aikuisiällä tunnu niin tärkeiltä, kuin silloin lapsena. Nykyään suurimmat toiveet on hieman erilaisia, yhdessäoloa, terveyttä, onnellisuutta... Mitä kaikkea ihminen voikaan toivoa. Tänään kuitenkin halusin paljastaa muutaman materiaalitoiveen joista olen jo pidemmän aikaa haaveillut. 

Jotenkin tämän raskauden kanssa henkilökohtaisia toiveita on kovin vaikea keksiä, mutta löytyy listalta yksi sellainenkin, nimittäin tuo ihana koko musta triwan kello valkoisilla viisareilla! Aivan ihana! Muut toiveet onkin enempi kotiin... Leivänpaahtimelle on tullut taas käyttöä kun lapset tykkää syödä paahtoleipää. Nykyinen Obh Nordican chili sarjan punainen leivänpaahdin ei oikein istu mun makuun enää, eikä tahdo kyllä toimiakaan ihan joka kerta, joten melko hyvä syy toivoa uutta mustaa paahdinta. 

Makuuhuoneen harmaalle seinälle olen jo pitkään haaveillut valkoista deer-hyllyä, joten tottakai se löytyy kaiken varalta myös toivelistalta. Lisäksi haaveilen tuosta everyday designin ihanasta tarjoiluvaunusta, joka saisi meillä toimittaa sivupöydän virkaa olohuoneessa. Siinä on jotain käsittämättömän kaunista, ja ihastuin siihen samantien kun ekan kerran sen näin! 

Muuta en oikeastaan edes keksi mitä toivoisin, nämäkin sellaisia joita ilman  pärjää. Jotenkin on sellainen olo, että meillä on kaikkea... Elämä tuntuu melko kokonaiselta juuri nyt, hyvältä ja onnelliselta. Suurin toiveeni on, että saadaan viettää joulu yhdessä perheen kanssa ja lasten kasvoilla näkyisi hymy ja onnellisuus. Kyllä lapset, perhe, terveys ja onnellisuus on lahjoja, joista olen kiitollinen ihan jokaisena päivänä. 

Hyvää yötä <3

Ei kommentteja

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3