2016/12/19

19 - oi kuusi puu!

luukku 19

Enää 5 yötä jouluun ja koti on saanut lopullisen jouluilmeen kuusen myötä. Viikonloppuna kannettiin kuusi sisään ja jouduin myöntymään tekokuuseen pitkän keskustelun päätteeksi, olisin niin halunnut aidon! No, ehkä fiksua näin, ollaan kuitenkin joulu poissa kotoa ja äitin luona saamme varmasti nauttia aidon kuusen tuoksusta. Kuusi siis kannettiin sisälle ja koristeltiin koko perheen voimin, nautittiin jouluherkkuja illan pimetessä ja nautittiin rauhallisesta koti-illasta. 

Vaikka kuusi on muovia, se on vihreä, joka on minulle jotenkin ehdoton kuusen värin. Ihailen usein muiden valkoisia ja mustia kuusia, mutta omaan kotiin vihreä tuntuu ainoalta oikealta... Koristeet ovat hopeaa ja punaista, palloja ja helminauhaa, sekä muutama musta sydän joihin kirjoitettiin joulun toivotuksia eri kielillä. 

Kuusi tuo kotiin nyt tunnelmaa ja huomenna aamulla sen  alta saattaa löytyä paketti, joka kiinnostaa teitä lukijoita! Ihana arvonta siis luvassa luukussa 20 heti huomisaamulla! Pysypä kuulolla ja kannattaapa kurkkia instagramin puolelle arvonnan suhteen, jos haluaa tuplata mahdollisuudet! Tästä lisää huomenna ;)

Nyt jouluostoksille taltuttamaan tätä kamalaa flunssaa joka kaatoi sängyn pohjalle, nyt ei millään joutaisi sairastamaan! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3