2016/12/07

7 - 3-vuotiaan lahjatoiveet

luukku 7

Eilen saatiin viettää ihanaa päivää ilman kiireitä koko perheen voimin, koti pukeutui jouluun ja täyttyi piparin tuoksusta. Pojat viettivät koko päivän tonttulakit päässään ja leikkivät sulassa sovussa koko päivän! Pakkanen piti meitä sisällä, mutta onneksi touhua riitti ja illan päätteeksi peittelin kaksi saunan raikasta tonttua nukkumaan. Eilen saatiin vihdoin myös selville mitä tuo meidän 3-vuotias toivoo Joulupukilta, ja minä yritin napsia toiveita ylös kun he isänsä kanssa yhdessä selailivat lelukaupan nettisivuja.  Tänään vuorossa siis 3-vuotiaan toivelista Joulupukille!

1. Autot sähköhammasharja - Tätä meillä toivotaan, koska isovelilläkin on ja tämä nyt on ehdottomasti äidin lemppari tältä listalta.

2. Kauko-ohjattava-auto (Mario Kart, HotWheels tai joku muu jota voi napeista ohjata). - Autot on kyllä meillä melko kova juttu ja tämä saattaisi ilahduttaa kaikkia perheen miehiä.

3. Hullu Roskis- peli - Tästä voisi innostua koko perhe, ja minä itse arvostan ihan näitä oikeita pelejä, joita voi pelata porukalla ja pitää hauskaa.

4. Ryhmä Hau- rekka - Hän rakastaa rekkoja ja Ryhmä Hau on edelleen ihan paras!

5. Pokemon paita - "Mä haluan paidan jossa on Kipatshu ja sen poika." - Jos vain jostain löytyisi... 

6. Nerf-pyssy - Tämä lahja hieman mietityttää, nämä on kuitenkin tarkoitettu selkeästi isommille, toisaalta 3-vuotias jää helposti ulos leikeistä ja nämä nyt näyttää olevan hittituote naapurustossa ja myös meillä tuolla isommalla. Saa nähdä...

7. Ryhmä Hau lumi-koira - tämä meiltä puuttuu, ja luulenpa, että tämän Pukki saattaisi tuodakin.


Yllätykseksi lista ei ole tämän pidempi, ja tähänkin toiveet lisääntyivät melkoisen hitaasti. Onneksemme listalla ei ole juuri mitään aivan mahdotonta. Saa nähdä kuinka meillä käyttäydytään, että mitä mieltä tontut ja pukki lopulta ovatkaan, onko meille ansaittu yhtä ainutta pakettia! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3