2016/12/09

9. luukku - 9 lahjaideaa alle 9 eurolla

9. luukku

Ajatuksia lahjojen antamisesta jaoin jo aiemmin kanssanne, mutta itsetehtyjen lahjojen lisäksi tulee tottakai ostettua pieniä lahjoja ystäville. Myös työpaikan, joukkueen tai kaveriporukan pikkujoulut voivat olla pieni stressin aihe jos pikkujouluihin pitää viedä mukanaan jokin pieni lahja. Tänään ajattelinkin jakaa teidän kanssanne 9 kotimaista lahjaideaa, jotka saat alle 9 eurolla! 1. Havi's traveller candle - pieni taskukokoinen tuoksukynttilä, joka on pienessä söpössä purkissaan ja tuoksuu aivan ihanalle. 4,90 

2. Marimekko tiiliskivi vieraspyyhe  8,90 -ajaton ja tyylikäs pyyhe vaikka kovasti reissaavalle matkapyyhkeeksi.


4. Avaimenperä omalla nimellä Miosa.Design alk. 5,90e - uniikki avaimenperä jonka avulla tunnistaa varmasti omansa. Käsityönä Suomessa tehty! 

5. Lakritsia kauniissa paketissa Fazerilta 7,90e  (Kaikista hyvin varustelluista ruokakaupoista) 

6. Kahvia rakastavalle Joulukahvia Pentikiltä 8,50e

7. Teen juojalle Jouluinen tee Pentikiltä 5,50e

8.  Havi's tuoksukynttilä 5,90 (eri tuoksuja)

9. Kynttilänjalka Puttipajasta  5,50e


Pienet lahjat paketoituu kauniisti yksinkertaiseen lahjapaperiin havujen ja erilaisten nauhojen koristamana, tai sellofaanin nauhoin ja kortein.
2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Monesti ihmiset tuntuvat ajattelevan, että lahjojen pitäisi olla kalliita. Itse ainakin ilahtuisin kovasti esim. tuosta Havin upeasta kynttilästä ja lakritsista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Ja se tuntuu niin hurjalta, ja vertailu miten arvokasta kenellekin. Antamisen ilo pitäisi olla stressitöntä ja siitä pitäisi tulla kaikille osapuolille hyvä mieli:) kiitos ihanasta kommentista! Ihanaa Joulun odotusta!

      Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3