2016/12/21

21 - Toiveita, tarpeita ja haaveita vauvalleluukku 21

Kun odottaa vauvaa syntyväksi alkuvuodesta, huomaa ettei oikein osaa toivoa itselle mitään lahjaksi. Joo, tein aiemmin toivelistaa, mutta siis oikeasti mitään henkilökohtaista en tunnu muka yhtäkkiä tarvitsevan. Ollaankin hankittu jonkun verran tavaraa vauvalle, ja jätetty omat tarpeet hieman sivummalle. Aiemmin lupailin postausta siitä, mitä vauva tarvitsee ja mitä haluaisin hankkia vauvalle. Näin joulun alla tämä onkin hyvä totetuttaa näin vauvan omana toivelistana. 

Osa siis jää varmaan haaveeksi, osa on jo hankittu ja osa ehkä löytyy kuusen alta aattona. Suurimmat on hankittu ja niitä ei tietenkään paketoida ja kuljetella mukana. 
Niin se vaan vauva-aika lähenee ja vaikka tavallaan aikaa onkin vielä jäljellä melko paljon, niin toisaalta haluan kaiken olevan ajoissa valmiina... Meidän vanhin poika kun päätti syntyä jo 34+5 ja tämä uusin tulokas pitää meitä milloin milläkin keinoin pienessä jännityksessä. Kirjoittelen näitä raskauskuulumisia ihan erikseen piakkoin!  Mutta niin, kasasin tosiaan toiveista, haaveista ja tarpeista tällaiset kollaasit jo jokin aika sitten... 


1. Hoitopöydän alusta, tätä tarvitaan ehdottomasti! Hoitotaso tulee kodinhoitohuoneeseen, joten erillistä hoitopöytää ei tarvita mutta alunen kyllä! Ja tällä hetkellä harmaa viehättää  jotenkin tosi kovasti ja tuo färg&fermin pilvikuvio on ihana! 

2. Harsoja... No, niitä tarvitaan! 

3. Reunapehmuste pinnasänkyyn, tästäkin iskin silmäni tähän harmaaseen pilvikuvioiseen färg&fermiin! 

4. Vaunuverho, minulle täysin uusi tuttavuus, mutta näyttää kovin kätevältä, joten sellainen ois tosi kiva! 

5. Tuttipulloja, niitä pitää olla kaiken varalta ja nämä Lifegactoryn lasiset pullot ihastuttaa nyt jotenkin erityisesti. 

Ja entäs tämä toinen kollaasi... Ekasssa ehkä enemmän sellaisia pakollisia, mutta toisaalta koen näitäkin ihan tarpeelliseksi... 6.. Mini Rodinin pupu collegehaalari, tää on vaan maailman söpöin! Ja okei, ei ehkä se kaikkein tärkein hankinta... Mut lista sisältää siis myös toiveita ;)

7. Unipussi, tätä on nyt kehuttu joka paikassa niin paljon, että musta on alkanut tuntumaan, että tää alkaa olla ihan must hankinta?!

8. Itkuhälytin, siinä vaiheessa kun päiväunet siirtyvät ulos, niin itkuhälytin antaa minulle rauhan touhuta sisällä kun kuulen heti jos vauva herää, eikä tarvitse ikkunassa kytätä koko unia. 

9.  Stokke new born set, tämä on sarjassamme asioita joita en ennen osannut edes ajatella, enkä perustanut tälle yhtään. Nyt perheeseen tulee vauva ja meillä asustaa melkoisen eläväinen 3-vuotias, niin kummasti tämän hankinta on alkanut tuntumaan oikein tarpeelliselta, tietynlaiselta turvallisuusjutulta jopa... 

Vaunut ja istuin meiltä löytyy ennestään, joten niitä ei tarvinnut enää erikseen listata, vaatetta on hankittu ja itseni tuntien ehdin hankkia vielä liikaa lisää... Mutta kyllähän tässä näitä hankittavia oli ihan aika rutkasti jo, ja arvatkaa vaan keksinkö tässä kirjoittaessanikin koko ajan lisää... Mut mä oon ehkä ihan vähä innoissaan meidän tulevasta vauvasta<3 maailman parasta! 

Mut hei! Enää 3 yötä jouluun!!!!! Iik!

*kaikki kuvat napattu googlen kuvanhaun kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3