2016/12/05

5 - Kauniit kuntoiluvälineet jouluksi (yhteistyö + koodi)

5 luukku 

Enää 19 yötä jouluun, ja joululahja hankinnat varmasti mietityttää monia. Tämä "luukku" sisältää lahjaidean ja kampanjakoodin, jolla saat lisää kivaa samaan hintaan! 


FitWood on Suomalainen kuntovälinevalmistaja, jonka tuotteet suunnitellaan ja ja tehdään täysin Suomessa. Materiaalina käytetään kaunista puuta, joka sopii myös sisustukseen kauniisti, eikä tuotteita tarvitse jokaisen jumpan jälkeen piilotella kaappien perälle. Kun kuntovälineet ovat osa kotia ja koko ajan näkyvillä, tulee jumppatuokiota vietettyä aivan huomaamattaan. 


Minulle itselleni urheilu on ollut osa elämää oikeasti aina, enkä kotonakaan oikein osaa pysyä paikallaan. Mutta, kuntosali on minulle paikka, johon en vaan itseäni saa! Tanssin kyllä 20h tuntia viikossa, mutta tässä iässä kroppa vaatii myös oheistreeniä, jotta lihakset pysyy kunnossa. Toistaiseksi oheistreeni vaan on jäänyt rehellisesti aivan liian vähäiseksi. Kotiin on hankittu jos minkä moista punttia ja välinettä, mutta limen vihreä jumpparulla tai muut yhtä kauniit välineet piiloutuvat lopulta kaappien perälle, eikä ne sieltä yksin eteen kantaudu. 


Kun meille tarjottiin mahdollisuutta yhteistyöhön FitWoodin kanssa, en miettinyt hetkeäkään mukaan lähtöä! Tuotteet on kauniita, eikä niitä tarvitse piilotella. Meille sieltä kotiutui jumpparenkaat, joita lapset on ronkuneet kotiin jo pitkään. Mikä olisikaan parempaa kuin liikkumaan houkuttelevat välineet kotona. Nyt meillä harjoitellaan voltteja ja keinutaan menemään, mikä kehittää kropan hallintaa, kasvattaa lihasvoimaa ja parantaa motorisia taitoja. Lapset tuskin voivat liikkua liikaa, ja jos ne voivat apinoida kotona meidän valvovien silmien alla, niin mikäs sen parempaa. Kun motoriset taidot on kohdallaan ja lapsi saa liikunnan iloa turvallisessa ympäristössä, hän kasvaa liikunnan parissa ja oppii toivottavasti nauttimaan sen tuomasta fiiliksestä jatkossakin. 


Itseäkin nuo renkaat kyllä tsemppaa liikkumaan, niiden avulla perus punnerrus, riipunta, vatsalihakset ja leuanveto saavat uutta haastetta ja itsensä voi haastaa milloin vain kun näen ne nyt suoraan sohvalta. En malta odottaa, että pääsen treenaamaan kunnolla ja voin luvata, että nämä tulee olemaan myös omassa käytössä ahkerasti kun alan metsästää karanneita vatsalihaksia kuriin. 

Jos kiinnostuit kotikuntoilusta näiden kauniiden tuotteiden avulla, niin kurkkaapa tänne https://fitwood.com/fi/ ja kun tilaat viimeistään 10.12 niin tuotteet ehtivät jouluksi! Lisäksi, koodilla STOKK saat jumppakepin (ovh 19€) kaupanpäälle. Jumppakeppi on mahtava apuväline etenkin hartioiden ja ylävartalon  lihashuoltoon, venyttelyyn ja lihaskuntoon! 

Nyt, kaikki jumppaamaan! Me lähdetään Rovaniemelle moikkaamaan Joulupukkia!

Moikka, hauskaa päivää!

2 kommenttia:

  1. Onko teillä aikuisten vai lasten koko? Miten kiinnititte ne kattoon? Nää on kyllä nätit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on lasten renkaat, mut näissäkin on sen verran kokoa, että pystyy aikuinenkin jumppaamaan! Me kiinnitettiin oven yläkarmiin saparokoukuin pitkän pohdinnan jälkeen. Arveltiin, että jos joskus haluaa esim. siirtää muualle niin valkoisilla tapeilla saa reiät helposti piiloon :) Paneelikatto jotenkin arvelutti kiinnittämisen suhteen niin siksi ehkä päädyttiin tähän oven karmiin.

      Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3