2016/12/12

12 - joulukortit osa2, lasten vuoro

luukku 12

Nyt on joulukortit askarreltu ja ne saadaan vihdoin matkaan. Yllättävän tarkkoja poikia löytyi pöydän ääreltä askartelemasta kun näitä alettiin tehtailemaan. Ja täytyy sanoa, että tarkkuus kannatti - nää on hienoja! 
Omat versioni korteista esittelikin täällä jo aikaisemmin. Nämä lasten tekemät lähtee mummeille, kummeille ja opeille. Ja voin vannoa että, tätä "tehdään itse joulukorit"- perinnettä jatketaan tulevinakin vuosina. Yhteinen askarteluhetki lasten kanssa on aina ihana ja itse tehdyt on aina uniikkeja, ehkä ensi vuonna hillitsen itseni ja annan lasten tehdä kaikki... Ehkä... Sillä mä rakastan askartelua! 


Viime vuoden kortit tehtiin ruskealle pahville ja niitä koristeltiin pilleillä ja tuolla samaisella dymolla josta lapset innostuivat tänäkin vuonna... 

Nyt kaikki askartelemaan! Vielä ehtii kortit hyvin postiin. Huomenna luvassa juttua siitä, miten meille saapuvat kortit pääsevät esille tänä vuonna... 

Ps. Miten tää taas meni näin myöhään! Anteeksi... Mä lupaan tsempata ;) (Ja tiedän, että nämä voisi ajastaa, vaan kun nytkin pitää joutua unille niin huominen teksti saa odotella.. ehkä 14.12 eteenpäin nämä napsahtaa tänne heti aamusta..) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3