2016/12/21

22 - Mitä jos lahja auttaisi enemmän... HAASTE LUKIJOILLE!

luukku 22


Tänä päivänä uutiset kauhistuttavat koko ajan vain enemmän, päivittäin saa lukea kuinka huonosti asiat jossain päin maailmaa ovatkaan. Samalla kun itse tuhlaa rahojaan lahjoihin, ihan vain koska rakastan niiden antamista, minussa asuu huoli ja oma käytös oksettaa. Peiliin katsoessa usein hoen kamalaa väsymystä naamalla, rasvainen tukka ja silmäpussit, ympärillä riehuu rasittavat ipanat ja kotikin on sekaisin. Kylläpä on murheet! Samaan aikaa toisella puolen maapalloa äiti suojelee lastaan kuolemalta, rukoilee että selviäisivät seuraavaan päivään elävänä, että saisivat jakaa vielä elämää yhdessä. Toisaalla jaetaan likaista vettä, että jokainen saisi edes kostuketta kielen päähän, koska aurinko paahtaa ja on kuuma, on hiki ja elimistö tarvitsisi nestettä. Jossain isosisko pitelee pienemmän kädestä ja rukoilee, ettei taudit vie viimeistä perheen jäsentään häneltä, samaan aikaan toisaalla piiloudutaan pommeilta ja menetetään lähimmäisiä tuon tuosta. Maailma on epäreilu!

Mitä jos me jokainen hyvin voiva ihminen pysähtyisimme miettimään ja tarjoasimme edes pientä apua. Minulla on kaunis koti, näyän väsyneeltä koska minua on siunattu ja meille on tulossa kolmas lapsi ja töitä on saanut paiskia kovasti, nuo rasittavat ipanatkin jotka jaloissa pyörivät ovat parasta mitä tiedän, rakastan heitä ylikaiken ja olen heistä ylpeämpi kuin mistään. Murhetta voi kantaa, mutta se väsyttää, ihmeisiin minä en koko maailman puolesta pysty, mutta omalta osaltani minäkin haluan auttaa. Jos pystyn auttamaan edes vähän, voin taas hieman paremmalla mielin jatkaa elämää tässä ja nyt, tätä elämää josta jossain tuolla toisella puolella maailmaa ei uskallettaisi edes hiljaisemmissa rukouksissa toivoa. 

Nyt aionkin haastaa ihan jokaisen, joka lukee tämän postauksen tekemään oman pienen teon koko maailman hyväksi. Apua tarvitaan niin lähellä kuin kaukana, ja auttamalla avun tarvitsevaa saa varmasti joulumieltä enemmän kuin mistään muusta. Jos vielä epäröit, niin mietipä kolme hyvää syytä miksi et auttaisi?! 
Esimerkiksi näiden tahojen kautta voit auttaa lähellä tai kaukana olevaa avun tarvitsijaa:

Meidän perhe auttaa punaisen ristin kautta lahjoittamalla joka kuukausi, vaatteita viedään keräyskeen aina kun kaapin pohjalta tehdään tilaa ja joka joulu olemme vieneet lahjan johonkin keräykseen yksityisen tai järjestön kautta. Lisäksi tänä jouluna päätimme hankkia lahjan Unisefin valikoimasta. Pieniä tekoja, mutta uskon että myös pienillä teoilla on suuri merkity.

Auta sinäkin! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3